Регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації»

Регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації»

 
У 2018 році Донецька облдержадміністрація започаткувала проведення щорічного регіонального форуму «Наука. Бізнес. Інновації». З метою популяризації інноваційних рішень в управлінні територіями, сприяння інтенсифікації процесів електронного урядування в регіоні темою цьогорічного заходу було визначено «Donetsk Smart Region». В рамках обговорення інноваційних систем щодо запуску муніципальних Smart проектів було презентовано осучаснений сайт Донецької облдержадміністрації, представлені  результати зовнішнього аналізу інвестиційної привабливості міст України, в тому числі Донецької області.
 

Форум відвідали представники центральних органів виконавчої влади, керівництво області, провідні експерти у сфері інновацій, керівники міжнародних організацій, представники бізнесу та громадських організацій регіону. У тому числі запрошення отримали наукові та освітні організації, зокрема ІПММ НАН України.  

В рамках заходу відбулася зустріч представників Інституту та Донбаської державної машинобудівної академії, на якій обговорено проблемні питання розробки математичних моделей та комп’ютерного забезпечення роботи важких верстатів для підвищення точності виготовлення крупногабаритних деталей і устаткування. Досягнуто домовленостей про подачу спільного проекту з цієї тематики.

Паралельно з роботою форуму було проведено засідання Ради молодих вчених при Донецькій облдержадміністрації, на якому презентували низку прикладних розробок ІПММ НАН України за останні роки в галузі сучасної робототехніки, медицині та металургії. 

Програма форуму “Наука. Бізнес. Інновації”

About the author

ІПММ Адмін administrator

Leave a Reply