Обласна студентська олімпіада з математики

Обласна студентська олімпіада з математики

Інститут прикладної математики і механіки Національної академії наук України (м. Слов’янськ) спільно з Донбаською державною машинобудівною академією (м.Краматорськ) запрошує студентів вищих навчальних закладів Донецької області взяти участь в Обласній студентській олімпіаді з математики

Строки та місце проведення

Олімпіада проводитиметься 9 квітня 2019 року на базі Донбаської державної машинобудівної академії, за адресою м. Краматорськ, вул. Академічна, 72, корп. 6.

Умови участі

В олімпіади можуть взяти участь усі бажаючі студенти вищих навчальних закладів Донецької області ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності, у тому числі іноземці, і які вивчали (вивчають) у складі математичних дисциплін теми, що відповідають таким розділам вищої математики: “Лінійна алгебра” – в обсязі не менше 15 годин, “Аналітична геометрія” – в обсязі не менше 20 годин, “Математичний аналіз функції однієї змінної” – в обсязі не менше 70 годин.

Під час проведення заходу учасники повинні мати при собі студентський квиток та паспорт для підтвердження їх особи.Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму учасника (додається) та надіслати її на адресу організаційного комітету: dgma.vm@ukr.net не пізніше 31 березня 2019 року.

Контакти

84313, Донецька обл., м. Краматорськ, вул Академічна, 72

Донбаська державна машинобудівна академія, кафедра вищої математики

тел. +38(0626)41-81-13, e-mail: dgma.vm@ukr.net

Запрошення

Тематика та приклади завданнь

Реєстраційна форма

 

About the author

ІПММ Адмін administrator

Leave a Reply